Voordelen van een relaxzetel voor uw gezondheid

Denkt u al een tijdje over de aankoop van een relaxzetel? Bent u al bekend met alle voordelen en de impact die een relaxzetel heeft op uw gezondheid?

We nemen u graag mee in de verschillende voordelen van een relaxzetel voor uw gezondheid. Een relaxzetel ziet er niet enkel mooi uit maar het biedt ook heel wat praktische voordelen voor uw lichaam en gezondheid. Lees het nu!

 

Het is en blijft een ‘relax’zetel

Het eerste voordeel van een relaxzetel voor uw gezondheid is het feit dat het een relaxzetel is en blijft. Het hoofddoel van een relaxzetel is ontspanning. Uw volledige lichaam komt tot rust en wordt ergonomisch optimaal ondersteund door de vorm van de relaxzetel.

Dit zorgt ervoor dat uw spieren volledig ontspannen en alle pijn wordt meteen verlicht. Daarbovenop geniet u ook nog eens van het comfort dat een relaxzetel biedt. Denk maar aan alle verschillende mogelijkheden zoals verscheidene standen, afstandsbediening, sta-op functie, voetbankje… Dit is slechts het topje van de ijsberg wanneer het op de voordelen van een relaxzetel aankomt. Hieronder vindt u nog meer pluspunten!

 

Sta-op relaxzetel

Een sta-op relaxzetel wordt steeds gekender. En terecht! Een sta-op relaxzetel is een relaxzetel die u helpt bij het opstaan uit de relaxzetel. Deze relaxzetel is zodanig ontworpen dat u zo weinig mogelijk last of druk ondervindt bij het rechtstaan uit de zetel. Zo verlicht hij de druk op uw gewrichten en spieren. Dat is natuurlijk een groot voordeel van de relaxzetel op uw gezondheid. Kampt u momenteel met fysieke problemen? Dan is vast het laatste waar u aan wil denken hoe u terug uit de relaxzetel zal geraken. Een sta-op relaxzetel neemt al die zorgen voor u weg.

Bij Relax Aan Huis kan u zelf kiezen tussen manuele en elektrische sta-op relaxzetels. Ontdek ze nu!

 

Zit u goed in uw relaxzetel?

Het klinkt misschien vanzelfsprekend maar de manier waarop u zit heeft een direct effect op uw comfort en gezondheid. Wanneer u voor langere periodes op een foute manier neerzit of -ligt, kan dit nadelig zijn voor uw lichaam. Wist u dat we meer dan de helft van ons leven zittend of liggend doorbrengen? Dan is de juiste zithouding een groot voordeel van een relaxzetel voor uw gezondheid. Op welke manier u ook in de relaxzetel zit, u geniet steeds van alle comfort. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de juiste zithouding.

Een bijkomend voordeel van een relaxzetel voor uw gezondheid is de bloedcirculatie. Door de juiste zithouding en decompressie van uw lichaam kan bloed makkelijker circuleren in. Dat zorgt op zijn beurt weer voor een optimale doorstroming wat pijnverlichtend en ontspannend werkt.

Wilt u graag de zithouding zelf testen met een gratis demonstratie bij u thuis? Maak een afspraak en wij komen tot bij u!

 

Ondersteuning van een relaxzetel voor uw lichaam

Het grootste voordeel van een relaxzetel voor uw gezondheid is de ondersteuning van uw lichaam. Dit kan niet genoeg herhaald worden. Relax Aan Huis is dé relaxspecialist in België en daarom gaan we altijd samen op zoek naar de juiste relaxzetel voor u. Het is belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt, maar ook dat de relaxzetel de juiste functies voor uw behoeften heeft.

De rugpositie, zitpositie en zithoogte zijn van cruciaal belang bij het kiezen van een relaxzetel. Kies daarom voor Relax Aan Huis. U krijgt advies op maat van echte relaxspecialisten die u bijstaan van A tot Z bij de keuze van uw nieuwe relaxzetel.

 

Een relaxzetel is een pronkstuk in uw interieur

Naast alle voordelen van een relaxzetel voor uw gezondheid zijn er ook andere voordelen, zoals design. Een relaxzetel geeft net dat extraatje aan uw interieur. Het is een onderdeel dat naadloos integreert met uw huidige interieur, maar ook perfect als individueel designstuk gebruikt kan worden. Om die reden is een relaxzetel voor iedere huisinrichting.

Ziet u het liever op een andere plaats staan? Verschillende modellen bij Relax Aan Huis hebben wieltjes onder de zetels zodat u deze zonder moeite kan verplaatsen. Daarbovenop zijn onze modellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo hoeft u geen compromissen te sluiten voor uw interieur.

 

Kom tot rust met Relax Aan Huis

Wilt u graag de voordelen van een relaxzetel voor uw gezondheid zelf testen? Vraag uw demonstratie aan huis aan of kom langs in onze winkel en we helpen u graag verder!

 


Gerelateerde Berichten

Leave a comment