01. 100% BETROUWBAAR

Samen met onze partner, Meubelen De Man, bekend voor zitcomfort met uitstekende service, staan we altijd klaar voor u.  Zowel voor, tijdens als na de verkoop. Al jaren zijn we gekend om onze uitstekende na-verkoopservice.

02. U STAAT CENTRAAL

Vraagt u uw gratis demo aan, dan luisteren wij naar uw wensen. Wij komen met uw favoriete relaxzetels tot bij u thuis. U test vrijblijvend en u heeft alle tijd om uw favoriete relaxstoel te kiezen. Alles op uw tempo.

03. KWALITEITSGARANTIE

Al onze relaxzetels zijn van Belgische en Duitse topkwaliteit. Hoe we dat bewijzen? Wel, op elke relaxzetel krijgt u een fabrieksgarantie tot 5 jaar. Is er na de garantietermijn toch iets aan uw zetel? Dan zorgen wij voor de herstelling.

04. ALTIJD DICHTBIJ

Onze relaxstudio staat op wielen… en daarmee komen we graag tot bij u! Dus voor u geen ritten naar verschillende meubelwinkels, u geeft gewoon uw voorkeuren aan en wij zorgen dat uw favoriete relaxzetels tot bij u thuis geraken.

FAQ

Natuurlijk. Heeft u graag een relax op maat, met de opties naar uw wens? In een bepaalde kleur, leder of stof, draaivoet, stervoet, manuele of elektrische bediening, met of zonder accu, met opstahulp? De mogelijkheden zijn eindeloos. U kan bij de proefzitsessie ter plaatse uw keuze maken aan de hand van onze stalen. Vervolgens plaatsen wij uw relax in bestelling. Eens de bestelling is doorgegeven, kan u deze niet meer wijzigen. We geven u vooraf een indicatie over de levertermijn en bellen u op van zodra uw relaxzetel bij ons geleverd is. Levering aan huis volgt zo snel mogelijk door onze ervaren plaatsers.

Uiteraard. Koopt u onmiddellijk bij de proefzitsessie ter plaatse uw relax, dan installeren we hem volledig gratis en kan u direct plaatsnemen en genieten, zonder levertijd. We hebben bovendien heel wat relaxen onmiddellijk leverbaar uit stock, zodat u niet hoeft te wachten en direct kan genieten. Vraag ernaar bij ons bezoek.

U kan ons bellen op het nummer +32 52 21 23 24 of een gratis demonstratie aanvragen via deze website. Bovendien kan u op onze website uw relaxwagen vullen, waardoor wij op de hoogte zijn van uw wensen, waarna we een afspraak maken. Wij contacteren u zo snel mogelijk via telefoon of mail om uw afspraak in te boeken en te bevestigen. We vragen naar uw voorkeuren en hierbij is het belangrijk dat u zo precies mogelijk uw wensen aangeeft. Zo kunnen wij onze relaxwagen samenstellen met uw favoriete relaxen. Enkele dagen vooraf krijgt u van ons een seintje ter herinnering van uw afspraak.

Koopt u een relaxzetel onmiddellijk aan huis? Dan kan u betalen in cash, via overschrijving of via Bancontact. Onze relaxadviseur bij u thuis zal de betaalmogelijkheden toelichten.

Koopt u een relax op maat die besteld moet worden? Dan vragen wij vooraf een voorschot. Dit kan u betalen in cash, via overschrijving of via Bancontact.

Ook in ons winkelpunt in Dendermonde kan u terecht om elektronisch of in cash de betaling te voldoen.

De kleuren van de relaxstoelen op de website zijn niet identiek aan de kleuren van de relaxen in de relaxwagen. Vult u uw virtuele relaxwagen op onze website, dan kan het zijn dat de kleuren van de relaxen bij u thuis afwijken. In de relaxwagen hebben we voornamelijk relaxen in bestseller kleuren mee. Indien u liever een kleur kiest uit onze stalen, dan bestellen wij uw relax op maat. U kan steeds kiezen uit meer dan 100 lederkleuren en stoffen en type relaxvoeten.

We begrijpen dat u ook na uw aankoop de beste service wilt. Bestelt u een relax van de relaxwagen onmiddellijk bij ons bezoek bij u thuis? Dan laten we deze gratis bij u achter en zorgen we voor een complete en gratis installatie.

Plaatst u een bestelling voor een relax op maat? Dan maken we ter plaatse een bestelbon op en delen we u de verwachte levertermijn mee. Wanneer uw relaxzetel geleverd is bij Relax Aan Huis, plannen wij de levering bij u thuis in. Levering binnen een straal van 20km rond Dendermonde is gratis. Voor verdere afstanden, delen we u de prijs voor levering mee. Onze professionele bezorgers zorgen bovendien voor het plaatsen, monteren en afstellen.

Bij de standaard levering zit inbegrepen:

  • Levering van meubels
  • Plaatsen en afstellen van meubels
  • Montage meubels
  • Testen van motoren
  • Geven van onderhoudsadvies
  • Opruimen en meenemen van het verpakkingsmateriaal

Volgende diensten zitten niet inbegrepen bij de levering:

  • Lift- en materiaalwagen tot op de negende verdieping
  • Realiseren van kabeldoorvoer

Salons en fauteuils kunnen te maken krijgen met plooivorming. Dit is een heel normaal verschijnsel. Plooivorming is een verschijnsel waarbij plooien en rimpels in de bekleding van stoelen, banken en fauteuils, als gevolg van het gebruik ervan, zichtbaar zijn. Plooivorming is een gangbaar verschijnsel bij elk gestoffeerd meubel en het doet niets af aan de kwaliteit ervan. Bovendien zijn plooien functioneel omdat deze de naden ontlasten. Het is dan ook niet mogelijk om op gronde van plooivorming je aankoop terug te draaien en geld terug te vragen.

Plooivorming tegengaan is niet mogelijk. Wel kunnen enkele maatregelen genomen worden om de mate ervan te beperken. Onze relaxadvies ter plaatse uit hoe u plooivorming kunt beperken.

Heeft u een bestelling gedaan bij ons en heeft u ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch een klacht of een gebrek die u graag aan ons wilt melden, dan kan dat heel makkelijk het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@relaxaanhuis.be. Voeg bij voorkeur enkele foto's toe en licht uw probleem uitbreid toe. U kunt klachten melden over ieder onderwerp, of het nu gaat over onze producten, of onze dienstverlening, iedere klacht is welkom.

info@relaxaanhuis.be

Contactgegevens

Hoofdkantoor

Meubelen De Man
Hoogveld 26
Dendermonde
+32 52 21 23 24

Relax Aan Huis doorkruist heel Vlaanderen voor elke individuele aanvraag, uiteraard ook wanneer u verblijft in een rusthuis. Bent u personeel in een rusthuis en wenst u een relaxzetel namiddag in groep te organiseren? Dat kan perfect! Lees hier alles over rusthuizen.

Vraag nu uw gratis brochure aan

Wil u eerst even bekijken wat de mogelijkheden zijn? U kan ervoor kiezen om de Relax Aan Huis brochure te downloaden of thuis fysiek te ontvangen. Zo kan u op eigen tempo en geheel vrijblijvend door ons aanbod bladeren.

HAAL DE BROCHURE IN HUIS