Een relaxzetel op maat kopen? Bij Relax Aan Huis bent u aan het juiste adres!

Een relaxzetel kan u ook bekijken als een kledingstuk. Zo moet zo’n relax, net zoals een kledingstuk, ook het perfect aansluiten bij uw lichaamsbouw. Een relaxzetel op maat is hier niet anders in. Bij Relax Aan Huis vindt u relaxzetels bij de vleet, maar hoe weet u nu of u de juiste maat heeft gekozen? De experten van relax aan huis ontzorgen u van A tot Z. In deze blog ontdekt u waarom een relaxzetel op maat zo belangrijk is en wat de voordelen zijn.

Het proces: kies de geschikte relaxzetel op maat

Een relaxzetel op maat kiezen gaat niet over één nacht ijs. En maar goed ook! U wilt uw lichaam dan ook steeds het beste comfort gunnen.

Het proces van een relaxzetel op maat kiezen begint allemaal bij u. Wanneer u in onze showroom komt of wanneer Relax Aan Huis bij u langskomt, luisteren we eerst naar uw noden en wensen. Dit kan gaan van materiaalkeuze, kleur tot vorm en grootte. Verder zijn er nog veel opties die toegevoegd kunnen worden. Dat is het vertrekpunt van ons advies.

Wanneer u een relaxzetel op maat heeft gekozen, gaat Relax Aan Huis volop aan de slag. We analyseren uw lichaam en zorgen voor de perfecte relax volgens uw pasvorm.

Wat zijn de voordelen van een relaxzetel op maat?

In onze vorige blog spraken we over de voordelen van een relaxzetel voor uw gezondheid. Hier kwam de juiste zithouding kort aan bod. De juiste zithouding wordt bepaald door uw lengte, gewicht, afmetingen van de ledematen, positie van uw rug en veel meer.

Naast comfort bij een relax zetel op maat kan u ook rekenen op volgende voordelen:

  • Preventie van pijn aan de nek, rug, schouders…
  • Corrigeren van gewrichten en beenderen
  • Een juiste positie van de ruggengraat
  • Verbeterde spijsvertering en ademhaling
  • Verlichtte druk op ligamenten
  • Optimale doorbloeding van de ledematen

Een relaxzetel an sich biedt al heel wat voordelen. Een relax op maat versterkt deze alleen maar. U kan het vergelijken met een prothese. Zo zal een standaardprothese u al een eind op weg helpen maar een prothese op maat, lees: een relaxzetel op maat, is volledig afgestemd op uw lichaam. Hierdoor kan u steeds rekenen op het beste comfort. Daarnaast heeft zo’n relaxzetel ook heel wat voordelen voor uw gezondheid.

Zoals u leest, is er een hele waslijst aan voordelen. Wilt u de voordelen zelf testen? Maak een afspraak en we komen tot aan uw deur.

Waarom opteren voor een relaxzetel op maat van Relax Aan Huis?

Relax Aan Huis staat al jaar en dag bekend als de relaxspecialist in Dendermonde en omstreken. Onze ervaren experten gaan met u op zoek naar de juiste relaxzetel op maat. Zo doorlopen we samen met u het volledige proces gaande van kleur tot materiaal. Maar daar stopt het niet. Bij het uitkiezen van de relaxzetel wordt er ook altijd rekening gehouden met uw lichaamsvorm Ook met de maat van de relaxzetel wordt rekening gehouden. Heeft u tijdens of na uw aankoop vragen over uw relax op maat? Dan helpen we u met alle plezier verder zodat u eindeloos kan genieten van uw relax op maat.

Uw relax op maat ontdekken?

We kunnen honderd keer de voordelen van een relax op maat aanbrengen, maar we laten u liever zelf testen. Zo bent u absoluut zeker van uw aankoop. Vraag uw demonstratie aan huis aan en we komen met een glimlach tot uw voordeur om onze relaxzetels op maat te testen. Komt u liever uw relaxzetel op maat testen in de showroom? Dan bent u meer dan welkom!


Gerelateerde Berichten

Leave a comment